26.10.2017

Mall of Scandinavia vinnare av ”Årets Köpcentrum”!

Vi är så stolta över att Mall of Scandinavia vann det stora priset ”Årets köpcentrum” på NCSC galan som hölls i måndagskväll. BAU tog fram ett planförslag och arbetade senare vidare med den exteriöra gestaltningen på uppdrag av Unibail-Rodamco. Projekteringen av Mall of Scandinavia gjorde vi på uppdrag av PEAB. Den vann med juryns motivering:

”Genom satsningen flyttar centret gränserna och höjer ambitionsnivån för köpcentrumbranschen i Sverige. Centret uppvisar enastående kvaliteter i stort som smått utan att ge avkall på de grundläggande egenskaper som ett väl fungerande köpcentrum måste ha. Genom programmet ”Four Star” skapar man sig ett verktyg för kvalitetssäkring mot besökare och hyresgäster i den löpande verksamheten. Mixen av butiker, restauranger, entertainment och service är mycket imponerande och med många koncept unika för centret. Den höga ambitionen och det framgångsrika programmet med arbete åt nyanlända som genomförs tillsammans med hyresgästerna förtjänar en extra eloge. Ambitionerna har lett till mycket starka besöksflöden på kort tid och många positiva omnämnanden bland besökare och i branschen. Mall of Scandinavia tar Sverige till en tätposition inom shoppingcenters inte bara i Sverige och Norden utan också i Europa.”

Vi är väldigt glada över att få vara med i ett sådant fint projekt och att det får den uppmärksamheten den förtjänar!
Vinsten uppmärksammades på flera nyhetssidor:
NCSC.se – ”Sveriges bästa köpcentrum 2017 är Mall of Scandinavia”
Fastighetsssverige.se – ”Mall of Scandinavia Sveriges bästa köpcentrum”
Worldinproperty.se – ”Årets köpcentrum – Mall of Scandinavia”
Fastighetsnytt.se – ”MoS vinnare av årets bästa köpcentrum”